Hoe boek je skip-the-line tickets voor het One World Observatory

Ben je op zoek naar de beste manier om tickets voor het One World Observatory te kopen? In dit artikel vertellen we je alles over ticketprijzen, hoe je de wachtrij kunt overslaan, combitickets, kortingen en nog veel meer.

Als je liever niet verder wilt lezen en meteen tickets wilt boeken waarmee je de wachtrij kunt overslaan, klik dan op onderstaande link:

Wil je graag eerst meer informatie over het One World Observatory in New York en hoe je tickets koopt? Lees dan snel verder want wij delen allerlei tips en tricks met jou.

Hoeveel kosten One World Observatory tickets?

Tickets voor het One World Observatory worden aangeboden in verschillende categorieën, variërend van standaardtickets tot geüpgradede en all-inclusive tickets. Laten we eens kijken naar wat elke categorie te bieden heeft.

1. Standaardticket – $ 39 (€ 37)

Koop je online tickets voor het One World Observatory, dan zijn deze verbonden aan een specifiek tijdstip.

Met een standaardticket wacht je in de algemene wachtrij voor de liften. Als het druk is, kan de rij behoorlijk lang worden, wat resulteert in een lange wachttijd.

2. Combinatieticket – $ 49 (€ 46)

Koop je dit ticket online, dan krijgt je voorrangstoegang bij de liften. Je kunt vooraan in de rij gaan staan en onmiddellijk toegang krijgen tot de lift. Dit kan erg handig zijn tijdens erg drukke momenten en als er lange wachtrijen zijn.

3. All-inclusive ticket – $ 59 (€ 56)

Koop je online een all-inclusive ticket, dan krijg je niet alleen toegang tot de “voorrangsrij” bij de liften, maar kun je ook op elk moment tijdens de openingsuren aankomen.

All-inclusive tickets geven je de vrijheid om op elk moment van de dag tijdens de normale openingstijden naar binnen te gaan en direct de wachtrij bij de algemene toegang over te slaan.

Bovendien ontvang je een Digitale Skyline Gids en een gratis drankje naar keuze.

Daarnaast kent dit ticket nog een groot voordeel: je kunt naar het One World Observatory trekken wanneer het goed weer is en bij heldere hemel genieten van het beste uitzicht vanop de top.

4. VIP-tour – $ 69 (€ 65)

Ten slotte is er de VIP-tour waarmee je voorrangstoegang krijgt en meteen naar boven kunt. In dit ticket zitten ook begeleide toegang tot het Observatorium en een rondleiding van 60 minuten inbegrepen. Bovendien ontvang je een voucher t.w.v. $ 15 die je kunt gebruiken in het café, de bar, het restaurant of de souvernirwinkel.

Hoe boek je tickets voor het One World Observatory en hoe sla je de rij over?

One World Observatory skip the line tickets

Het wordt sterk aanbevolen om op voorhand online tickets te boeken. Zoals bij elke attractie kun je tickets boeken via de officiële website. Je kunt ook prijzen vergelijken bij online reisbureaus zoals Getyourguide, Tiqets, Musement, Viator, etc. Houd er rekening mee dat de prijzen zeer concurrerend zijn en dat je vaak nieuwe kortingen kunt vinden.

Als je de wachtrij wilt overslaan, bieden de meeste van deze online reisbureaus skip-the-line tickets aan die je online moet boeken. Zorg ervoor dat je prijzen tussen verschillende aanbieders vergelijkt voordat je boekt.

Kun je je tickets voor het One World Observatory combineren met andere attracties?

Misschien wil je gebruikmaken van de gecombineerde tours. Deze bieden je de mogelijkheid om meerdere populaire bezienswaardigheden te bezoeken en tegelijkertijd geld te besparen.

Kun je het One World Observatory gratis bezoeken?

Jammer genoeg niet, iedereen die ouder is dan vijf moet een ticket voor het One World Observatory kopen om van deze attractie te kunnen genieten. Als je een kind hebt dat jonger is dan vijf jaar, kunnen ze “gratis” naar binnen, maar hebben ze nog steeds een ticket nodig om toegang te krijgen.

Wat krijg je te zien?

One World Observatory tours

Bij het betreden van de lift word je vermaakt met een time-lapsevideo met virtuele beelden op de muren, die je meeneemt op een reis van 500 jaar door de geschiedenis van Manhattan. Bereid je voor op een verbazingwekkende ervaring.

Bij aankomst op de verdieping van het Observatorium stap je het “See Forever Theater” binnen, waar je geniet van een multimediapresentatie van enkele beroemde stadsmonumenten. Daarna gaan de muren open en krijg je een eerste adembenemende uitzicht op de stad beneden.

Als je één verdieping hoger gaat, kun je een iPad huren die je een rondleiding geeft in tien talen over het complex en de stad eronder. Als je ervoor kiest om op de glazen “Sky Portal” te stappen, kijk je meer dan 300 meter recht naar beneden. Het uitzicht lijkt echt, maar het is eigenlijk het beeld van een camera die recht naar beneden is gericht.

Bovendien is er ter plaatse een museum en zijn er twee restaurants.

Zijn er tickets voor het One World Observatory inbegrepen bij de stadspassen?

Je hebt de keuze uit 4 New York City Passes, en ze omvatten allemaal een ticket voor het One World Observatory.

  1. De New York City “Turbopass” bevat toegang tot het One World Observatory, het Vrijheidsbeeld en wereldberoemde musea, evenals meer dan 100 attracties die je ofwel gratis of met korting kunt bezoeken.
  2. De New York “Sightseeing Pass” die lijkt op een creditcard, biedt ook toegang tot het One World Observatory en veel andere populaire bestemmingen. Hiertoe behoren de Top of Rock, een rondleiding door Madison Square Garden, het Vrijheidsbeeld en Ellis Island, de Bronx Zoo, een dubbeldekkertour door de stad aangeboden door Gray Line en nog veel meer.
  3. De “Freestyle Pass” omvat een 72-uursticket voor hop-on-hop-off-bussen of -boten en de mogelijkheid om 3, 5 of 7 iconische attracties te bezoeken uit meer dan 60 opties.
  4. De “Explorer Pass” is een multi-attractiepas die toegang biedt tot 3, 4, 5, 7 of 10 attracties naar keuze in New York.

Wat is de beste tijd om het One World Observatory te bezoeken? Hoe vermijd je de menigte?

One World Observatory best time to visit

Als je de drukte wilt vermijden, probeer het One World Observatory dan te bezoeken rond openingstijd (10.00 uur ’s morgens) of laat in de middag, na 17.00 uur.

Als je de “All-Inclusive” tickets voor het One World Observatory koopt, kun je op elk moment tijdens de openingsuren aankomen en direct naar de lift gaan zonder in de rij te hoeven wachten.

Wat zijn de openingstijden van het One World Observatory?

Het One World Observatory in New York is elke dag geopend van 10.00 tot 21.00 uur. De openingsuren kunnen echter variëren per seizoen. Zo sluit het One World Observatory al om 19.00 uur vanaf 1 oktober.

Reistips

One World Observatory view

  • Zorg ervoor dat je van tevoren boekt om skip-the-line tickets voor het One World Observatory te bemachtigen.
  • Vergelijk prijzen op TourScanner om de beste deals te vinden.
  • Houd het weer in de gaten. Als je twijfelt over de weersvoorspelling, koop dan de geüpgradede tickets zodat je op elk moment het One World Observatory kunt bezoeken. Plan liefst van al je bezoek op een moment dat de lucht helder is want het uitzicht is echt prachtig.
  • Ga dicht bij de wand van de lift staan voor het beste uitzicht, vooral als je met kleine kinderen op bezoek bent.
  • Overweeg om een bezoek een uur voor zonsondergang te plannen, zodat je de skyline van NYC overdag, bij zonsondergang en met stadsverlichting ’s avonds kunt bewonderen.
  • Onthoud dat je door beveiligingsscanners moet. Wapens, scherpe voorwerpen, eten of drankjes zijn dus niet toegestaan.
Jolien Follens werkt als Dutch Content Localization Manager bij TourScanner. Ze is al van jongs af aan gepassioneerd door schrijven en koos daarom voor een master in de Journalistiek na het afronden van haar master in de Taal- en Letterkunde. Na haar studies ging ze aan de slag als vertaler en content editor om uiteindelijk bij TourScanner haar liefde voor schrijven te combineren met haar andere grote passie: reizen. Ze woonde al in België, Malta en Italië en reisde een jaar lang de wereld rond. Ondertussen staan er 33 landen op de teller en blijft haar verlanglijstje ellenlang. Staan nog op het programma: Canada, Japan, de Balkan, Zuid-Afrika, Colombia, Sri Lanka, Costa Rica, en nog veel meer!