Lido Parijs tickets

Heb je een citytrip naar Parijs gepland? Wil je tickets voor een van de shows in het Lido boeken? De majestueuze cabaretshows die worden opgevoerd door de artiesten van het Lido in Parijs zijn een tijdloos en onvervangbaar onderdeel van elk bezoek aan de Franse hoofdstad. In dit artikel lees je meer over prijs van tickets en diners, hoe je online Lido Parijs tickets boekt, hoe je er komt en nog veel meer handige tips.

Geen zin om verder te lezen? Boek dan nu Lido Parijs tickets om een van de optredens bij te wonen.

Hoeveel kosten Lido Parijs tickets?

Lido de Paris tickets price
Met dank aan Lido de Paris

Je kunt kiezen uit twee soorten tickets voor de shows in het Lido: standaardtickets of lunch- en dinerformules. Geniet van het optreden met een glas champagne of kies voor de optie “Diner & Show” om te genieten van een gastronomisch driegangendiner voordat je naar de live voorstelling kijkt.

Bekijk alle formules en ticketprijzen hieronder:

Standaardtickets voor het Lido in Parijs:

Deze tickets geven toegang tot de voorstelling van 21.00 of 23.00 uur.

  • Balkon (inclusief zitplaatsen op het balkon): € 75
  • Sparkling (inclusief zitplaatsen in de grote zaal of op het balkon en een glas Premier cru-champagne): € 85
  • Champagne & show (inclusief zitplaatsen in de hoofdzaal of op het balkon en een halve fles Premier cru-champagne): € 115
  • Service Premier: (inclusief voorrangstafel, persoonlijke service en een halve fles Ruinart-champagne – alleen voor shows om 23.00 uur): € 165

Tickets voor diner & show in het Lido

Deze tickets zijn inclusief het bijwonen van de Lido show van 21.00 of 23.00 uur en een heerlijk diner.

  • Soirée Plume (inclusief zitplaatsen in de grote zaal en een verfijnd diner): € 130
  • Soirée Etoile (inclusief zitplaatsen in de grote zaal, een verfijnd diner, een glas Premier cru-champagne): € 170
  • Soirée Champs-Elysées (inclusief exclusieve zitplaatsen, een Prestige-diner, een glas Premier cru-champagne): € 195
  • Soirée Triomphe (inclusief VIP-zitplaatsen, een gastronomisch diner, een glas Ruinart of Taittinger-champagne): € 300

Tickets voor de middagvoorstellingen

Deze tickets geven toegang tot de voorstellingen om 15.00 uur (alleen op zondag, tijdens bepaalde maanden).

  • Middagvoorstelling (inclusief zitplaatsen in de grote zaal of op het balkon en een halve fles Premier cru-champagne – alleen voor voorstellingen van 15.00 uur): € 115
  • Lunch & show (inclusief zitplaatsen in de grote zaal, een verfijnd diner en een halve fles wijn): € 170

Hoe boek je Lido Parijs tickets online?

how to book Lido de Paris tickets online
Met dank aan Lido de Paris

Je kunt tickets voor voorstellingen van het Lido reserveren op de officiële website. Selecteer het aantal personen dat naar de show gaat, het optreden dat je wilt zien en de formule. Het is ook mogelijk om elke dag vanaf 10.00 uur ter plekke tickets te reserveren.

Op zoek naar last-minute tickets en kortingen?

Tickets voor de data en voorstellingen van je keuze kunnen uitverkocht zijn op de officiële website. Om er zeker van te zijn dat er aanbiedingen beschikbaar zijn die bij jouw wensen en schema passen, kun je last-minute tickets kopen via online reisbureaus zoals Viator of Getyourguide. Gebruik onze zoekfunctie om alle aanbiedingen te vergelijken en de aanbieding te vinden die het beste bij je past. Sommige websites bieden ook regelmatig tickets met korting aan.

Zijn er combitickets voor optredens in het Lido en andere attracties in Parijs?

Als je zin hebt in een extra activiteit voor of na een geweldige show in het Lido, zijn combinatietickets de perfecte manier om twee attracties te combineren en tijd en geld te besparen.

Boek een combinatieticket voor een show in het Lido en een andere toeristische trekpleister in Parijs.

Lido show + riviercruise op de Seine: Stap aan boord van een traditionele boot voor een tour langs de belangrijkste monumenten langs de Seine, zoals de Notre-Dame de Paris, het Louvre en de Eiffeltoren.

Lido show + Eiffeltoren: Beklim de belangrijkste bezienswaardigheid van Parijs, de Eiffeltoren, en geniet van een prachtig uitzicht over Parijs.

Wat zal ik zien?

Lido de Paris show
Met dank aan Lido de Paris

De gordijnen van het Lido, tempel van Parijse elegantie en charme, gingen voor het eerst op in 1946 aan de Champs Elysées. Vanaf het begin heeft de groep Bluebell Girls veel bijgedragen aan de faam van het Parijse cabaret en ze treden nog steeds op op het iconische podium van het Lido.

De concept “diner en show” werd voor het eerst bedacht en ontwikkeld in het Lido de Paris. Dit instituut van het Parijse nachtleven is een van de oudste en beroemdste Parijse cabarets en biedt een aantal van de beste shows. Meesterwerken zoals de Paris Merveilles vereisen veel voorbereidingstijd. Een van de redenen voor het succes van het Lido van Parijs is de hoeveelheid werk en voorbereiding die in de originele creaties wordt gestoken.

Paris Merveilles is de nieuwste Lido show die momenteel wordt opgevoerd. De show bestaat uit uitzonderlijke dansers en performers in een unieke en illustere setting op de beroemdste avenue van Parijs. Gecreëerd en geregisseerd door Franco Dragone, brengt deze voorstelling een hommage aan Parijs met een eindeloze reeks vederlichte kostuums en oogverblindende lichten. Het brengt alle aspecten van een ouderwetse cabaretshow samen, wat Paris Merveilles tot een onvergetelijke ervaring maakt.

Hoe bereik je het Lido?

Het adres van het Lido de Paris is 116, avenue des Champs-Elysées, 75008 Parijs. Je kunt het Lido bereiken met het openbaar vervoer of met je eigen auto. Hier volgen enkele aanwijzingen en tips, afhankelijk van je het vervoermiddel dat je kiest.

  • Met de trein en de metro naar het Lido: Neem de RER A naar station Charles de Gaulle-Etoile en stap daar over op metrolijn 1 naar station George V.
  • Met de bus naar het Lido: Neem bus 73 en stap uit bij Champs-Elysées Clémenceau.
  • Met de auto naar het Lido: Parkeergarage George V ligt aan de overkant van de boulevard van Lido de Paris en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Hoe laat beginnen de shows in het Lido de Paris?

Het Lido de Paris is elke dag geopend van 19.00 tot 02.00 uur.

De dinershows beginnen elke avond om 21.00 en 23.00 uur. Middagshows worden af en toe om 13.00 en 15.00 uur gehouden.

Om te genieten van de dinershow moet je uiterlijk om 19.00 of 19.30 uur aanwezig zijn. Om de show van 21.00 uur bij te wonen, moet je om 20.30 uur arriveren. Als je naar de laatste show van de avond komt kijken, zorg dan dat je er om 22.45 uur bent.

Reistips

Lido de Paris travel tips
Met dank aan Lido de Paris
  • Er vinden regelmatig speciale evenementen plaats in het Lido in Parijs. Ga voor meer informatie over data en beschikbaarheid van tickets naar de officiële website.
  • Het dragen van nette en elegante kleding wordt sterk aangeraden. Het Lido raadt jasjes en stropdassen aan als de gebruikelijke dresscode. Korte broeken, sportkleding en sportschoenen zijn niet toegestaan.
  • Het Lido van Paris beschikt over een gratis garderobe voor alle klanten. Je kunt grote tassen en jassen beter in de garderobe laten voor de veiligheid en het comfort tijdens de show.
  • Filmen en fotograferen is niet toegestaan na aanvang van de show.
  • Je kunt met je gezin van de show genieten. Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom.
  • Er gelden veiligheidsmaatregelen op de Champs-Elysée en in het Lido.  Je moet bij de ingang door de veiligheidscontrole voor tassen, jassen en jacks.
Jolien Follens werkt als Dutch Content Localization Manager bij TourScanner. Ze is al van jongs af aan gepassioneerd door schrijven en koos daarom voor een master in de Journalistiek na het afronden van haar master in de Taal- en Letterkunde. Na haar studies ging ze aan de slag als vertaler en content editor om uiteindelijk bij TourScanner haar liefde voor schrijven te combineren met haar andere grote passie: reizen. Ze woonde al in België, Malta en Italië en reisde een jaar lang de wereld rond. Ondertussen staan er 33 landen op de teller en blijft haar verlanglijstje ellenlang. Staan nog op het programma: Canada, Japan, de Balkan, Zuid-Afrika, Colombia, Sri Lanka, Costa Rica, en nog veel meer!