Hop-on-Hop-off-bustours in Londen

Ben je van plan om de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk te verkennen met een van de geweldige Hop-on-Hop-off-bustours in Londen? Als je nog niet weet welke je moet kiezen, lees dan snel verder. In dit artikel vertellen we je namelijk waar je op moet letten bij het kiezen van een busmaatschappij, inclusief de gevolgde route, prijzen en beschikbare kortingen.

En als je er meteen mee aan de slag wilt, klik dan op deze link om nu een van de Hop-on-Hop-off-bustours in Londen te boeken!

Wil je graag verder lezen? Op deze pagina ontdek je alles over Hop-on-Hop-off-bussen in Londen, waaronder:

Wat zijn de beste bedrijven voor Hop-on-Hop-off-bustours in Londen?

London bus tours companies

Hop-on-Hop-off-bustours kunnen een fantastische manier zijn om het centrum van Londen te bezoeken en de bezienswaardigheden in de stad comfortabel en op je gemak te verkennen. Deze bussen maken geen gebruik van vaste tijdschema’s waardoor je kunt in- en uitstappen wanneer je maar wilt en je zoveel tijd kunt doorbrengen als je wilt bij een bepaalde bezienswaardigheid of in een bepaald deel van de stad. Het is een geweldige manier om meer van Londen te zien, zonder je zorgen te hoeven maken over hoe je er moet komen.

Bekijk hieronder drie van de beste bedrijven voor Hop-on-Hop-off-bustours in Londen.

1 – Tootbus

Als een van de grootste aanbieders van Hop-on-Hop-off-bussen in Europa is Tootbus een van de populairste keuzes in Londen.

Tootbus biedt drie geweldige routes en verschillende tourpakketen om uit te kiezen, terwijl je onderweg kunt luisteren naar het commentaar in 5 talen.

Routes

De bustour van Tootbus heeft meer dan 40 haltes in Londen. Er zijn drie verschillende routes, en tickets zijn geldig voor alle drie de opties. De routes zijn gekleurd in geel, blauw en groen en rijden respectievelijk elke 10, 20 of 30 minuten.

De oorspronkelijke gele route is het meest uitgebreid, gaat langs alle belangrijke bezienswaardigheden van Londen en doorkruist de stad. De blauwe route verkent de Royal Boroughs in West-Londen, terwijl de groene route zich focust op het gebied rond het British Museum in het noorden van de stad.

Tickets

Het ticket "Must See London" is geldig voor één kalenderdag en is ideaal voor een kort bezoek aan Londen. Je hebt toegang tot alle drie de routes en alle 40+ haltes, met onbeperkte toegang gedurende de geldigheidsduur van het ticket. Dit ticket omvat ook een riviercruise en stadswandelingen. Als je online boekt, kosten de tickets £ 37,80 (€ 43,46) voor volwassenen en £ 21,60 (€ 24,83) voor kinderen van 5-15 jaar. Gezinnen bestaand uit twee volwassenen en twee kinderen kunnen een gereduceerd ticket kopen voor £ 108,00 (€ 124,17).
Dit ticket is een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een voordelige bustour waarmee je meer van de stad kunt verkennen, inclusief een riviercruise en stadswandelingen. De tickets voor volwassenen kosten £ 44,10 (€ 50,70), voor kinderen £2 6,10 (€ 30,01), terwijl een gezinsticket £ 127,00 (€ 146,02) kost. Kortingen zijn beschikbaar als je voorafgaand aan de reis online boekt. De tickets zijn zes maand vanaf de aankoopdatum geldig.
Voor een langer verblijf in de stad kan een Hop-on-Hop-off-ticket van 3 dagen een uitstekende keuze zijn. Dit ticket omvat alle routes en haltes, evenals een riviercruise en stadswandelingen. Het ticket is geldig vanaf het moment dat het voor het eerst wordt geactiveerd en kan niet worden gepauzeerd voor hergebruik op een latere datum. Tickets voor volwassenen kosten £ 50,40 (€ 57,95), kinderen betalen £ 30,60 (€ 35,18), terwijl een gezinsticket £ 146,00 (€ 167,86) kost. Kortingen zijn beschikbaar bij online aankoop voorafgaand aan de reis.

2 – Big Bus

Big Bus Tours biedt flexibele en comfortabele rondleidingen door Londen, met open dubbeldekkers die door de stad rijden.

Er zijn meer dan 50 haltes beschikbaar en je hebt zelfs de optie om een tour met een ervaren gids te boeken voor een nog dieper inzicht in de stad.

Routes

Big Bus London heeft drie routes waaruit je kunt kiezen.

De “rode tour” verkent het centrum van Londen en de belangrijkste bezienswaardigheden, terwijl de “blauwe tour” Londen van oost naar west doorkruist en vele historische locaties aandoet. De “green link” verbindt het station Kings Cross St Pancras met de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad.

Tickets

Dit ticket biedt 24 uur lang Hop-on-Hop-off-toegang en is inclusief toegang tot 3 verschillende routes en een boottocht. Tickets kosten £ 40,50 (€ 46,56) voor volwassenen en £ 31,50 (€ 36,22) voor kinderen van 5 tot 15 jaar. Een familieticket is verkrijgbaar voor £ 128,25 (€ 147,46). Kortingen zijn beschikbaar als je online boekt.
Dit ticket geeft je 48 uur toegang tot de Hop-on-Hop-off-bussen, inclusief alle routes, een riviercruise en drie stadswandelingen. Tickets kosten £ 49,50 (€ 56,91) voor volwassenen, £ 40,50 (€ 46,56) voor kinderen en £ 159,75 (€ 183,67) voor een gezin van 2 volwassenen en 2 kinderen. Er zijn online kortingen beschikbaar.
Dit ticket geeft je 48 uur toegang tot alle Big Bus-tours, inclusief stadswandelingen, boottochten en een gratis nachttour om Londen in het donker te verkennen. De prijs is £ 58,50 (€ 67,26) voor een ticket voor volwassenen en £ 49,50 (€ 56,91) voor kinderen. Een familieticket kost £ 191,25 (€ 219,89) en er zijn online kortingen als je voor je reis boekt.

3 – Golden Tours

Golden Tours biedt een reeks speciale Hop-on-Hop-off-bustours in Londen langs de beroemdste bezienswaardigheden van de stad. Hiermee kun je de stad op eigen gelegenheid verkennen terwijl je gebruik kunt maken van audiogidsen in 12 verschillende talen.

Routes

Golden Tours biedt vijf verschillende routes aan.

De blauwe route is inclusief een Engelssprekende gids en beslaat alle belangrijke bezienswaardigheden in het centrum van Londen. De rode route passeert langs enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden in het centrum en noorden van Londen, zoals het station King’s Cross en Madame Tussaud’s, terwijl de oranje route je naar de belangrijkste musea van de stad brengt. De gele en groene routes reizen naar de belangrijkste hotelwijken in West-Londen, waardoor je gemakkelijk tussen je hotel en de stad kunt pendelen.

Tickets

Het 1-daagse ticket biedt onbeperkt toegang tot de 5 hoofdroutes van Golden Tours. Het is de ideale manier om de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad gemakkelijk en comfortabel te bezoeken. Het ticket voor volwassenen (16+) kost £ 29,99 (€ 34,44) en het ticket voor kinderen (5-15 jaar) kost £ 17,14 (€ 19,68). Een gezinsticket voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost £ 81,41 (€ 93,49). Kinderen onder de 5 reizen gratis. Kortingen zijn beschikbaar als je online boekt.
Met dit ticket kun je 24 uur lang alle routes gebruiken en meer dan 70 verschillende haltes bezoeken. Er is ook een boottocht over de Theems inbegrepen in het ticket. Er worden audiogidsen in 12 verschillende talen aangeboden op alle routes. Tickets kosten £ 37,31 (€ 42,90) voor volwassenen en £ 22,75 (€ 26,16) voor kinderen. Een gezinsticket kost £ 100,10 (€ 115,09). Als je online boekt, kun je korting krijgen.
Dit ticket is 48 uur geldig vanaf het eerste gebruik en omvat toegang tot alle routes en haltes en een boottocht over de Theems. Het ticket kost £ 43,47 (€ 49,98) voor volwassenen en £ 25,90 (€ 29,78) voor kinderen. Familietickets zijn verkrijgbaar voor £ 120,25 (€ 138,26). Kortingen zijn mogelijk als je online boekt.
Dit ticket is 72 uur geldig vanaf het moment dat je voor het eerst in de bus stapt en is ideaal voor langere bezoeken aan Londen. Het omvat toegang tot alle routes en een boottocht. Tickets voor volwassenen kosten £ 49,95 (€ 57,43), tickets voor kindereren zijn verkrijgbaar voor £ 31,45 (€ 36,16). Een gezinsticket kost £ 148,00 (€ 170,16). Als je van tevoren online boekt, kun je korting krijgen.

Hoe vind je tickets met korting voor Hop-on-Hop-off-bustours in Londen?

discounted hop on hop off London bus tours tickets

Als je de beste bustour voor jou hebt gevonden, maar tegelijkertijd het meeste waar voor je geld wilt krijgen, kijk dan online naar speciale aanbiedingen en exclusieve deals. Verspil geen tijd met in de rij staan, stap gewoon in en geniet van je avontuur in Londen!

1 – Vergelijk tickets met korting op reiswebsites

bus tours travel websites

Het is altijd de moeite waard om de kosten van tickets voor Hop-on-Hop-off-bustours in Londen te vergelijken voordat je tot aankoop overgaat. Kijk bij aanbieders als Viator en Getyourguide voor goedkope aanbiedingen, maar ook direct op de website van de aanbieder.

2 – Boek een stadspas

book a city pass

Stadspassen zijn een uitstekende manier om het meeste uit een bezoek aan Londen te halen, omdat ze je goedkoop toegang geven tot alle belangrijke bezienswaardigheden en attracties in de stad. Daarnaast zitten in een stadspas vaak ook tickets voor Hop-on-Hop-off-bustours in Londen inbegrepen, waardoor je veel geld kunt besparen op je ontdekkingstocht.

Er zijn een aantal stadspassen beschikbaar in Londen, waaronder de volgende:

De London Pass

Deze pas biedt toegang tot meer dan 90 grote attracties en bezienswaardigheden in Londen met skip-the-line-toegang. Je kunt ook een 1-daagse Hop-on-Hop-off-bustour door de stad maken, die bij de prijs van de pas is inbegrepen.

Bezoek de officiële website

Londen Explorer Pass

Deze pas is een geweldige optie als je wat flexibiliteit nodig hebt. Je kunt zoveel attracties bezoeken als je wilt. Dit kan een betaalbaardere optie zijn voor kortere bezoeken. Het omvat ook een Hop-on-Hop-off-bustour langs de belangrijkste attracties in Londen.

Bezoek de officiële website

Londen Sightseeing Pass

Deze pas bevat gratis toegang tot veel van de topbezienswaardigheden van Londen, evenals een Hop-on-Hop-off-bustour en een boottocht over de Theems. De pas biedt ook gratis toegang tot het openbaar vervoer, waardoor het een ideale optie is als je van plan bent veel door de stad te reizen.

Bezoek de officiële website

We hopen dat deze pagina je heeft geholpen bij het plannen van je perfecte bezoek aan Londen!

Jolien Follens werkt als Dutch Content Localization Manager bij TourScanner. Ze is al van jongs af aan gepassioneerd door schrijven en koos daarom voor een master in de Journalistiek na het afronden van haar master in de Taal- en Letterkunde. Na haar studies ging ze aan de slag als vertaler en content editor om uiteindelijk bij TourScanner haar liefde voor schrijven te combineren met haar andere grote passie: reizen. Ze woonde al in België, Malta en Italië en reisde een jaar lang de wereld rond. Ondertussen staan er 33 landen op de teller en blijft haar verlanglijstje ellenlang. Staan nog op het programma: Canada, Japan, de Balkan, Zuid-Afrika, Colombia, Sri Lanka, Costa Rica, en nog veel meer!