Galleria Borghese last-minute tickets

Ben je vergeten je tickets voor de Galleria Borghese van tevoren te kopen? Heb je een citytrip gepland naar Rome maar zijn alle tickets uitverkocht voor de tijd dat je er bent?

Maak je geen zorgen, je bent niet de enige.

Lees hieronder onze suggesties voor het verkrijgen van last-minute Galleria Borghese tickets via andere sites dan de officiële website.

Ben je klaar om nu meteen je ticket voor de Galleria Borghese te boeken? Geen zin om verder te lezen? Boek dan hieronder onmiddellijk je toegangskaartje.

Hoe bemachtig je last-minute tickets voor de Galleria Borghese als het is uitverkocht op de officiële website?

Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien op de officiële website van het museum, zijn toegangskaarten erg snel uitverkocht en is het bijna onmogelijk om last-minute nog een kaartje te bemachtigen. Meestal moet je de tickets 2 tot 3 maanden van tevoren reserveren.

Er zijn echter veel wederverkopers waar je tickets voor de Galleria Borghese kunt kopen; sommige hebben misschien nog kaartjes beschikbaar voor de datum van jouw voorkeur.

Je bent ook op de juiste plaats om te voorkomen dat je tientallen websites moet doorzoeken: TourScanner verzamelt ze allemaal zodat je snel kunt zien welke website nog beschikbare tickets heeft.

Als je nog steeds geen tickets voor de Gallerie Borghese kunt vinden, dan is alles waarschijnlijk echt uitverkocht. De enige manier om dan het museum te bezoeken is door een rondleiding te boeken.

Borghese Gallery last minute tickets

Hoeveel kosten Galleria Borghese tickets?

Galleria Borghese tickets kosten € 13 + € 2 voor de reservering

Tickets met korting kosten € 6,50 + € 2,00 (voor inwoners van de EU, Noorwegen, IJsland, Liechtenstein en Zwitserland tussen 18 en 25 jaar oud, en vaste docenten in openbare scholen).

Iedereen onder de 18 mag het museum gratis bezoeken.

Borghese Villa and Gardens

Reistips

De galerij is een must om te bezoeken in Rome als je van kunst houdt. Het museum is gevestigd in de fantastische tuinen van de Villa Borghese en is een van de meest fascinerende kunstmusea ter wereld.

  • De Gallerie Borghese beperken het aantal bezoekers per dag (er mogen slechts 360 mensen tegelijk het museum in), en de duur van een bezoek (maximum twee uur, toegangstijden zijn 9-11 uur, 11-13 uur, 13-15 uur, 15-17 uur of 17-19 uur). We raden je aan om je tickets van tevoren te reserveren.
  • Het reserveren van tickets voor de Borghese Gallery is verplicht en moet online gebeuren.
  • Op de eerste zondag van de maand is de toegang tot het museum gratis (je moet wel reserveren).
  • Kunsthistorici leiden vaak groepsrondleidingen, waarmee je meer inzicht in en context over de kunstwerken krijgt die je aan het bewonderen bent.
  • Het museum ligt in de Villa Borghese, het grootste stadspark van Rome. Je vindt er een meer, tempels met fonteinen en beelden, en verschillende andere musea. Je zult versteld staan van de combinatie van natuur en Romeinse kunst.
  • Hoe bereik je het museum? Neem metrolijn A naar station Flaminio op het Piazza del Popolo, waarvandaan het museum zich op de heuvel bevindt. Bekijk de kaart.
  • Wat zijn de openingstijden? De Borghese Gallery is geopend van 8.30 tot 19.30 uur (gesloten op maandag).
  • Wat is de beste tijd om het museum te bezoeken? De Galleria Borghese kan extreem druk zijn in de zomer. We raden je aan om je ticket vroeg in de ochtend te boeken om grote drukte te vermijden.
  • Voor houders van een Roma Pass is de Galleria Borghese gratis.
  • Wi-Fi is gratis.

Aarzel niet om hieronder een opmerking achter te laten als je vragen hebt over last-minute tickets voor de Galleria Borghese.

We wensen je een geweldig bezoek! 🙂

Jolien Follens werkt als Dutch Content Localization Manager bij TourScanner. Ze is al van jongs af aan gepassioneerd door schrijven en koos daarom voor een master in de Journalistiek na het afronden van haar master in de Taal- en Letterkunde. Na haar studies ging ze aan de slag als vertaler en content editor om uiteindelijk bij TourScanner haar liefde voor schrijven te combineren met haar andere grote passie: reizen. Ze woonde al in België, Malta en Italië en reisde een jaar lang de wereld rond. Ondertussen staan er 33 landen op de teller en blijft haar verlanglijstje ellenlang. Staan nog op het programma: Canada, Japan, de Balkan, Zuid-Afrika, Colombia, Sri Lanka, Costa Rica, en nog veel meer!