Disneyland Parijs tickets & aanbiedingen

Ben je op zoek naar een manier om goedkoop naar Disneyland Parijs te gaan? Wil je graag goedkope Disneyland Parijs tickets bemachtigen zodat je plezier kunt hebben zonder al te diep in de buidel te moeten tasten?

Disneyland Parijs tickets zijn niet goedkoop, maar er zijn manieren om de kosten te drukken. In dit artikel vertellen we je alles over het verkrijgen van goedkope tickets voor Disneyland Parijs.

Geen zin om dit artikel helemaal te lezen? Klik op de volgende link om nu meteen Disneyland Parijs aanbiedingen te vergelijken.

Hoeveel kosten Disneyland Parijs tickets?

Disneyland Paris tickets price

Als je dit artikel leest, ben je waarschijnlijk op zoek naar de goedkoopste tickets voor Disneyland Parijs. Voordat we dieper op de details ingaan, moet je eerst begrijpen hoe Disneyland Parijs tickets werken.

De ticketprijs is afhankelijk van vijf factoren:

  1. Eén of twee parken: Disneyland Parijs heeft twee themaparken, Disneyland en Walt Disney Studios.
  2. De duur van je bezoek: Je kunt het park 1 dag, 2 dagen, 3 dagen of 4 dagen bezoeken. Meerdaagse tickets hoeven niet op opeenvolgende dagen te worden gebruikt. Je kunt tussendoor een dag of twee overslaan en ergens anders heen gaan.
  3. FastPass-optie: Als je de rij bij een attractie wilt overslaan, zijn er verschillende opties: de Disney Premier Access Ultimate (1 keer geldig bij elke beschikbare attractie) en Disney Premier Access One (1 keer geldig bij 1 attractie).
  4. De datum die je hebt gekozen: De ticketprijzen zijn gebaseerd op de vraag. Hoe groter de vraag, hoe duurder de Eurodisney tickets. Er zijn verschillende prijscategorieën: groen (de goedkoopste, vaak weekdagen), lichtblauw, blauw, paars, geel, roze, oranje en bruin (de duurste, feestdagen en bepaalde weekenden).
  5. Shuttle inbegrepen of niet: Je kunt ervoor kiezen om je eigen vervoer te gebruiken of een kaartje te kopen inclusief pendeldienst vanuit Parijs.

Online Disneyland Parijs tickets

De prijzen variëren afhankelijk van bovenstaande vijf factoren. Hieronder geven we een overzicht van de verschillende soorten online tickets en de kostprijs. Deze informatie werd geraadpleegd op 30/08/2023.

Gedateerd ticket voor 1 tot 4 dagen:

  • 1 dag / 1 park: € 56 – € 99 (volwassenen) en € 52 – €91 (kinderen)
  • 1 dag / 2 parken: € 81 – € 130 (volwassenen) en € 77 – €122 (kinderen)
  • 2 dagen / 2 parken (prijs per dag): € 71 – € 112 (volwassenen) en € 66 – € 103 (kinderen)
  • 3 dagen / 2 parken (prijs per dag): € 67 – € 104 (volwassenen) en € 62 – € 96 (kinderen)
  • 4 dagen / 2 parken (prijs per dag): € 59 – € 92 (volwassenen) en € 55 – € 85 (kinderen)

Ongedateerd dagticket:

  • 1 dag / 1 park: € 105 (volwassenen) en € 97 (kinderen)
  • 1 dag / 2 parken: € 130 (volwassenen) en € 122 (kinderen)

1 dag met shuttlebus:

  • 1 dag / 1 park: € 106 – € 149 (volwassenen) en € 102 – € 141 (kinderen)

Bij de Eurodisney tickets zijn de toegang en alle attracties inbegrepen, de tickets zijn echter exclusief eten, drinken, FastPass-optie, shuttleservice, fooien of shoppen.

Alle bezoekers ouder dan 12 jaar gelden als volwassenen, tickets voor kinderen zijn geldig voor kinderen van 3 tot 11 jaar.

Het kopen van Disneyland tickets is vrij duur. Gelukkig kun je exclusieve aanbiedingen gebruiken en online boeken om veel betere prijzen te krijgen en honderden euro’s te besparen. Laten we nu eens kijken hoe je die geweldige deals vindt. 🙂 Hoe vind je online goedkope tickets voor Disneyland Parijs?

Hoe vind je online goedkope tickets voor Disneyland Parijs?

Compare Disneyland Paris tickets deals
Iedereen die een bezoek aan Disneyland Parijs op de planning heeft staan, is zeker op zoek naar de goedkoopste Disneyland Parijs tickets.

Zoals je misschien hebt gemerkt, zijn er veel websites die Disneyland Parijs tickets verkopen, waaronder de officiële website. Veel van deze sites bieden bovendien speciale kortingen aan. Zie je door de bomen het bos niet meer en voel je je een beetje verloren? Heb je tientallen tabbladen met reiswebsites openstaan en vraag je je af welke website je moet gebruiken om je Disneyland tickets te boeken? Moet je tickets kopen via de officiële website of kun je ook kaartjes aanschaffen via Viator, Getyourguide, Voyagin of Klook? Dit zijn mogelijk allemaal vragen die door je hoofd spoken. Wij zullen je in dit artikel op weg helpen.

Sommige reisblogs zullen je aanraden om op een specifieke website te boeken en leggen je uit dat zij de goedkoopste aanbiedingen hebben gevonden. Sommige online reisbureaus bieden je de optie “beste prijsgarantie” als je bij hen boekt. Geen enkele website is beter dan de andere, want ze bieden allemaal regelmatig speciale kortingen. Iemand die op zoek is naar een dagticket voor 2 parken voor de zomer vindt misschien de beste deal op de ene site, en iemand anders die op zoek is naar een ticket voor 2 dagen en 2 parken voor dezelfde periode vindt een betere deal op een andere website.

Je vraagt je nu waarschijnlijk af hoe je al die deals kunt vinden en vergelijken.

Webistes to book Disneyland Paris tickets deals

TourScanner helpt je daarbij door alle online beschikbare deals voor een specifieke toeristische attractie zoals Disneyland Parijs te vergelijken.

Er zijn elke maand honderden nieuwe Disneyland aanbiedingen met een prijsverschil van 45% voor hetzelfde kaartje. We hopen dat onze zoekmachine je zal helpen om de goedkoopste tickets voor Disneyland Parijs te vinden die beschikbaar zijn op de door jou gewenste datum.

Hoe sla je de rijen over?

How to skip the line at Disneyland Paris

Een van de vervelendste dingen aan Disneyland Parijs zijn de lange rijen. Er is niet alleen een wachtrij om het park binnen te komen, maar er zijn ook wachtrijen bij elke attractie.

Sla de rij bij de ingang over

Door je Disneyland tickets online te kopen, kun je de rij bij de ingang overslaan door je ticket op je smartphone te laten zien bij het draaihek bij de ingang van het park. Daarna kun je onmiddellijk naar je favoriete attractie gaan.

Verminder je wachttijd bij de attracties

Attracties hebben verschillende wachttijden, afhankelijk van hun populariteit. Voor de populairste attracties is de rij soms zo lang dat de wachttijd kan oplopen tot meer dan twee uur.

Hier zijn een paar tips om de wachttijd in te korten:

  • Koop een Premier Access-ticket
Disneyland Paris Fast Pass
Met dank aan Disneyland Parijs
  • Download de Disneyland Parijs app en controleer de wachttijd voor elke attractie
  • Gebruik de Single Rider service indien beschikbaar (voor degenen die individueel willen instappen)
  • Ga naar de grote attracties tijdens de parades

Welke attracties zijn er?

Disneyland Paris attractions

Of je nu met je gezin of met vrienden naar Disneyland trekt, het belooft een magische reis te worden. Er is namelijk zoveel te zien en te doen, en bezoekers kunnen de wereld van hun jeugdhelden als Star Wars, Pirates of the Carribean of Indiana Jones ontdekken.

De attracties van Disneyland Parijs variëren van eng tot adembenemend en gewoonweg magisch. Met zo’n groot aantal attracties (52 in totaal) kan het moeilijk zijn om te kiezen.

Hier zijn enkele van de topattracties van Disneyland:

  • Alice’s Curious Labyrint
  • Star Wars Hyperspace Mountain
  • Indiana Jones and the Temple of Peril
  • Les Mystères du Nautilus, een rondleiding 20.000 mijl onder zee
  • Phantom Manor, gemodelleerd naar Disney’s spookhuis
  • Walt’s restaurant, voor Amerikaans eten met een Frans tintje
  • Crush’s Coaster, een rit in een schildpaddenschild door Finding Nemo
  • Ratatouille: The Adventure, krimp tot Rémy’s grootte en verken zijn enorme keuken
  • Pirates of the Carribbean (de versie van Disneyland Parijs wordt vaak verkozen tot de beste ter wereld)

Wat is de beste tijd om Disneyland in Parijs te bezoeken? 

Disneyland is het hele jaar door geopend en op feestdagen wordt het er erg druk. Ze hebben hun eigen seizoensschema met heel wat leuke evenementen en shows, raadpleeg zeker eens de kalender op de officiële website om alle evenementen te ontdekken.

Wil je de drukte vermijden, plan dan je bezoek op dagen met weinig bezoekers, zoals dinsdag tot en met donderdag. Koop een groen of lichtblauw ticket, dat alleen geldig is op weekdagen, zodat je verzekerd bent van kortere rijen. Het nadeel van een bezoek zonder drukte is dat er minder geplande evenementen en attracties zijn, dus er is over het algemeen minder te doen. Je kunt ook gewoon een FastPass kopen om alle rijen over te slaan.

Wat zijn de openingstijden van Disneyland Parijs?

  • Disneyland Park is dagelijks geopend van 9.30 uur ’s ochtends tot 23 uur ’s avonds.
  • Walt Disney Studios is dagelijks geopend van 9.30 tot 22 uur.

Bezoekers met een Disneyland Pass Gold kunnen dagelijks van 8.30 tot 9.30 uur genieten van VIP-sessies (bekend als Extra Magic Time).

Hoe bereik je Disneyland vanuit Parijs?

Disneyland Parijs ligt op iets meer dan 40 kilometer van Parijs.

Met de auto: volg de snelweg A4 en neem afslag 14 naar Disneyland Park.

Met de trein: neem lijn RER A richting Marne la Vallée en stap uit bij station “Marne la Vallée – Chessy”. Loop ongeveer 5 minuten om Disneyland Park te bereiken.

Reistips

Disneyland Paris travel tips

  • Download de Disneyland Parijs app om de geschatte wachttijden, evenementenschema’s en GPS-kaarten van het park te bekijken.
  • Koop een Disney PhotoPass. Professionele fotografen van Disneyland Parijs schieten de beste plaatjes voor je door het hele resort. Je kunt dan inloggen op je Disney account om je foto’s af te drukken, te downloaden en te delen. Je kunt ze zelfs afdrukken op Disney merchandise.
  • Maak gebruik van de Disney services voor gezinnen. Bijvoorbeeld, ouders met baby’s kunnen gebruik maken van Rider Switch om om de beurt plaats te nemen op de attractie zonder twee keer in de rij te moeten staan. Geef gewoon de baby aan de andere ouder en spring in de rij! Disneyland Parijs biedt ook babycentra, kinderstoelen, flessenwarmers, gratis kinderbedjes en kindermenu’s.
  • De meeste restaurants in Disneyland Parijs sluiten om 17.00 uur, dus baseer je dinerplannen hierop. De rijen voor restaurants buiten het park zijn lang en de FastPass is daar niet geldig. Disney Village is een goede plek om te eten, vooral na sluitingstijd van het park.

Disneyland Paris tickets deals board

Jolien Follens werkt als Dutch Content Localization Manager bij TourScanner. Ze is al van jongs af aan gepassioneerd door schrijven en koos daarom voor een master in de Journalistiek na het afronden van haar master in de Taal- en Letterkunde. Na haar studies ging ze aan de slag als vertaler en content editor om uiteindelijk bij TourScanner haar liefde voor schrijven te combineren met haar andere grote passie: reizen. Ze woonde al in België, Malta en Italië en reisde een jaar lang de wereld rond. Ondertussen staan er 33 landen op de teller en blijft haar verlanglijstje ellenlang. Staan nog op het programma: Canada, Japan, de Balkan, Zuid-Afrika, Colombia, Sri Lanka, Costa Rica, en nog veel meer!